Villager Slovenija

Villager Slovenija

Kao rezultat nastupa na sajmovima u Kelnu, Bolonji i Gornjoj Radgoni, saradnji sa proizvođačima opreme u EU, ali pre svega kvalitetom proizvoda, stvorila se potreba ali i tražnja da se deo proizvodnog programa ne samo predstavi, već i ponudi kupcima iz zemalja EU.

Upravo stoga, krajem decembra 2014. godine, formirana je najmlađa članica Agromarket Grupa, Villager doo Slovenija sa sedištem u Ljubljani, kao prva firma u okviru Agromarket Grupa koja je otvorena u nekoj zemlji, članici Evropske Unije.

Tim stručnih saradnika, zaposleni u DC Ljubljana  pokrivaće tzv. Alpe-Adriatic regiju, odnosno tržišta Slovenije, Italije, Hrvatske, Austrije, kao i deo susednih tržišta (Mađarska, Švajcarska, Nemačka…). Plan je da se na ovom tržištu pozicioniraju proizvodi Villager-a, specijalizovani proizvodi ali i tehnologija proizvodnje i ishrane bilja koju nudi FitoFert.

Osnivanje Villager doo Slovenija još jedan je dokaz da ukoliko se  domaća pamet i stručnost, kvalitetni proizvodi i  dobra logistika ujedine, ni izbirljiva tržišta zemalja Evropske Unije nisu zatvorena za firme iz Srbije.