Amarket Auto - Kragujevac

Amarket Auto - Kragujevac

Preduzeće “Amarket Auto” osnovano je 2005. godine, kao ovlašćeni prodajno – servisni centar za vozila iz programa “Volkswagen”. Predstavlja moderan centar koji posluje po najstrožijim standardima koja važe za “Volkswagen Group”, standardima koji se odnose na prodaju, servisiranje i snabdevanje rezervnim delovima.

Brend “Volkswagen” je poznat po pouzdanosti i visokom kvalitetu, a “Amarket Auto” se u svom radu rukovodi principima visokog profesionalizma i na pravi način spaja kvalitet koji nudi “Volkswagen” i profesionalizam Agromarket Grupe.

U dva sektora, “Prodaja” i “Postprodaja” radi 12 visokostručnih i kvalitetnih saradnika koji su uspešno prošli najstrožije ispite.

Tim stručnjaka iz sektora “Prodaja” trudi se da zajedno sa klijentima pronađe prave modalitete finansiranja i kupovine vozila prema zahtevima, potrebama i mogućnostima kupaca.
Ovlašćeni servis ili tzv. “Postprodaja” raspolaže najsavremenijom dijagnostičkom opremom najnovije generacije. Tim obučenih stručnjaka brzo i kvalitetno servisira automobile u garantnom ali i vangarantnom roku.

Ostvareni rezultati ekipa kako iz “Prodaje” tako i iz “Postprodaje” poslednjih godina pokazuju da su se svojim radom i korektnošću svrstali u red najpouzdanijih dilera, prodavaca i servisera u Srbiji, kako putničkog tako i teretnog programa “Volkswagen Group”.

Pored povećanja obima prodaje vozila i servisnih kapaciteta, “Amarket Auto” će se u narednom periodu posvetiti permanentnom usavršavanju i podizanju kvaliteta usluga i pristupa kupcima.