Agromarket - Crna Gora

Agromarket - Crna Gora

Agromarket kao jedan od najvećih snabdevača u poljoprivredi i garden sektoru u Srbiji pokrenuo je 2006. godine zavisno preduzeće u Crnoj Gori kako bi kvalitetno odgovorio zahtevima tržišta u regionu. Centrala firme kao i distibutivni centar nalazi se u Podgorici.

Preduzeće Agromarket CG je privatno preduzeće čija je osnovna delatnost trgovina repromaterijalima za poljoprivredu (seme, pesticidi, mineralna hraniva), baštenskog i alatnog programa, poljoprivrednih alata i mašina. Noseći biznis je promet pesticida na veliko snabdevanjem poddistributera, maloprodajnih objekata i poljoprivrednih kombinata i proizvođača na teritoriji Crne Gore.

Kao deo Agromarket Grupe preduzeće Agromarket CG svoj uspeh gradi na kvalitetnom asortimanu roba usmerenih na tržište poljoprivrednog i baštenskog programa Crne Gore. Pored širine prodajnog portfolia, snagu firme čini i logistika primerena zahtevima tržišta, odnosno krajnjeg kupca.
Kako bi se kvalitetnije predstavio svojim kupcima, Agromarket CG i tradicionalno organizuje „Agromarket Kućni sajam“ na kome predstavlja svoj portfolio, pesticide, seme, mineralna hraniva linije „FitoFert“ i garden program „Villager“.


Dalji razvoj Agromarket CG temelji se na jačanju stručnog rada na samom terenu sa krajnjim kupcima, poboljšanjem logistike i proširenju portfolia za sve zahtevnije tržište ne samo Crne Gore već i susednih područja.