EXPO X

EXPO X 27.02.2017.

Na četvorodnevno (20.- 23. februar)  druženje u hali 5 Begradskog sajma spuštena je zavesa. Deseti kućni sajam EXPO X u organizaciji kompanije Agromarket okupio je ove godine preko 2200 poslovnih partnera iz Srbije i zemalja iz okruženja u kojima postoji razvijena distributerska mreža kroz koju se poznati brendovi (Villager, FitoFert, AGM pesticide…) ove kompanije nude krajnjim korisnicima. Takođe, poslovni partneri iz Francuske, Italije, Turske, Španije i drugih zemalja bili su u prilici da u kontaktu sa poslovodstvom kompanije razgovaraju o proširenju saradnje i osvajanju novih tržišta. Na sajmu su pored već poznatih proizvoda predstavljeni i novi kao što su akumulatroski Villager program, Humi linija FitoFert, pesticidi iz Pogona za proizvodnju i formulaciju Bački Petrovac, seme strnina iz doradnih centara u Kikindi, Šapcu i Zaječaru.

Ipak najveća vresnost kompanije Agromarket leži u ljudskim resursima, pa je tako EXPO X bio prilika i za predstavljanje desetak mladih, školovanih saradnika  koje su svoje prvo zaposlenje dobili u okviru brojnih distriburivnih centara kompanije.

Sve što je predstavljeno na sajmu, već početkom ove nedelje će početi da se ispporučuje do brojnih poslovnih partnera, a zatim i do krajnjih kupaca. I tako do novog susreta na EXPO XI.