Završen EXPO XI

Završen EXPO XI 22.02.2018.

Po jedanaesti put kompanija Agromarket je u periodu 19 – 21. februara (Hala 5 Beogradskog sajma) održala svoj kućni sajam, EXPO 11. Tokom prva dva dana, više od 1500 posetilaca, poslovnih partnera iz Srbije moglo je da se upozna sa novinama u portfoliju garden sektora, sektora pesticida, vodotopivih i folijarnih đubriva, semena…Domaćini su poslovnih prijateljima među više od 3000 izloženih artikala predstavili i brojne novine, pri čenu su najveću pažnju izazvali robotizovana akumulatorska kosačica, novi modeli trimera i prskalica, pesticidi Delegate 250 WG, Priaxor,  đubriva Fitofert Speed G I FitoFert Speed S, novi sortiment semena strnih žita (Sothys, Santorin, Foxyll…) i drugi brojnih proizvodi, Poslovnim prijateljima sa područja Srbije je ponuđena i nova aplikacija “On line poručivanje” što je izazvalo izuzetno veliki interes.

Sajamska manifestacija, od kako je preseljena 2016. u Beograd, poprimila je međunarodni karakter što se i ove godine potrvdilo 21. februara kada je preko 400 poslovnih prijatelja iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Grčke, Iraka,  Albanije, Belgije, Kosova… Svi oni su uz svesrdnu pomoć domaćina mogli da upoznaju ponudu koju Agromarket ima za njihova tržišta.

Tokom sva tri dana trajanja EXPO 11, održavana su predavanja o novinama u ponudi za 2018. godinu i to domaćim kupcima su predstavljene teme: “Aktuelnosti u zaštiti bilja – voćarstvo“ (Goran Jakovljević), „Fitofert u ishrani bilja – voćarstvo“ (Miloš Stojanović),  „Aktuelnosti iz Agromarket-a u zaštiti bilja – povrtarstvo“ (Mladen Đorđević), „Fitofert u ishrani bilja – povrtarstvo (Goran Radovanović)“, te  „Prezentacija asortimana Telwin-a za 2018. godinu (Francesco Cogo). Poslovnim partnerima iz inostranstva predsavljene su sledeće teme: „Aktuelnosti iz Agromarket-a u zaštiti bilja“ (Dragan Đorđević), „Fitofert u ishrani bilja“ (Goran Radovanović), „Prodajni program Villager-a u Sloveniji“ (Zvonko Gavrilov).

Pored radnog dela, na sajmu se našlo vremena i za druženje, nagradnu igru, što je sve upotpunilo prijatnu sliku sa EXPO 11, koja je i najbolja pozivnica za EXPO 12.