Agrosvet 97

Agrosvet 97 15.03.2019.

Proleće je stiglo, oseti se u vazduhu, krošnjama, radosnoj pesmi ptica i mirisnim ljubičicama koje su već krenule da cvetaju. Kako bismo vam još više ulepšali predstojeće prolećne dane, pripremili smo novo izdanje naše stručne revije Agrosvet.

U ovom broju osim ,,gorućih’’ tema sa agrarnih meridijana i novih saznanja agrostatistike, saznaćete šta su trendovi u organskoj proizvodnji, sa kakvim seproblemima suočavaju pčelari i koje to opasnosti prete da naruše harmoniju u prirodi. Takođe, naučićemo vas kako se pravilno primenjuju pre-em herbicidi, zašto je sumpor značajan za ishranu biljaka i kako se pravilno orezuje leska. Otkrićete sve čari meda sa Homolja, pročitati o divljoj ljubičici- pravoj šumskoj zavodnici i upoznati Vesnu, slovensku boginju proleća, onu koja donosi sunce i radost.

Sve ovo i još mnogo drugih interesantnih tema možete pronaći u 97. broju časopisa Agrosvet. Ne ostaje nam ništa drugo, nego da vam poželimo da uživate u svežem prolećnom vazduhu uz teme iz novog izdanja naše stručne revije OVDE.