Počeo 86. Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Počeo 86. Poljoprivredni sajam u Novom Sadu 14.05.2019.

Od 11. do 17. maja,  Novi Sad je po 86. put centar poljoprivrede ne samo Srbije, regiona već i šire. Tradicionalno, kao i tokom protekle dve decenije, kompanija Agromarket se predstavila na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu želeći da u direktnom kontaktu sa strukom i poljoprivrednicima predstavi svoje proizvode i usluge, razmeni dosadašnja iskustva, ali i  trasira smernice za rad u godinama koje dolaze. Na tri lokacije, u i ispred Master hale, saradnici Agro i Garden sektora predstavljaju postojeću paletu proizvoda, ali upoznaju brojne posetioce sajma sa novitetima, a njih je zaista dosta.

Koleginice i kolege  iz Agro sektora, predstavili su  MAX51, KLETOX EXTRA, IKARUS DUO, nove herbicide za primenu u usevu soje, kao i HELIOMAX, herbicid za primenu u usevu strnina, zatim FOSCO, nov fungicid za primenu u povrtarstvu i vinogradarstvu, kao i insekticid MAYOR.  Paleta brenda Fitofert proširena je novim proizvodima, FITOFERT Quatro, FITOFERT Magnical B i FITOFERT K Complex.  Novoformirani sektor Agromarket Seed, predstavio se paletom semena ozimih strnina, sorte SOSTHENE, SOBRED, SOTHYS, FOXYL i FARINELLI, kao i novim hibridom uljane repice MEMORY.

Garden sektor je predstavio Villager FUSE, liniju uređaja sa akumulatorskim pogonom. Takođe, svoju premijeru je imao i ECHO, japanski brend profesionalnih motornih testera i kosa.

Sajamski brojni kontakti, bilo obnovljen, bilo novouspostavljeni samo su dokaz da sajamske manifestacije predstavljaju još jednu kariku u lancu agrobiznisa u kome je ne samo u Srbiji, već i u okruženju kompanija Agromarket nezaobilazni faktor.