Agrosvet 106

Agrosvet 106 28.09.2020.

Kalendarski, jesen je uveliko stigla, a sa njom stiže i novi broj Agrosvet časopisa, koji donosi sveže teme sa agrarnih meridijana. U ovom 106. broju moći ćete da saznate kakva je bila Žetva pšenice ove godine i sa kojim izazovima su se poljoprivrednici suočili, koje sorte su najčešće sadili i kako su zadovoljni rezultatima odabranih sorti. Kroz Agromaket Katalog strnih žita, upoznaćete se sa novom ponudom semenskih kuća Caussade, KWS i LG i sortama koje preporučuju za ovu sezonu. Villager katalog će svima vama koji imate puno posla u bašti i dvorištu predstaviti svoje odabrane proizvode za jesenju sezonu radova.

Kao i uvek moći ćete da se informišete o novostima iz Agro IT sveta, stočarskog kutka i saznate nešto više o inovacijama na polju pčelarstva i šumarstva. Rubrika Original Srbija će vam ovog puta predstaviti novo ruho Original proizvoda - potpuno novi, dizajn ambalaža i otkriti vam šta je bila inspiracija za ovaj dizajn. Iz panteona Slovenskih bogova, upoznaćete Vodena, božanstvo voda, mora, jezera...

Odaberite temu koja vas najviše interesuje, udobno se smestite i prelistajte novo izdanje - uživajte u jesenjem raspoloženju uz naš časopis. 

Novo izdanje možete pročitati OVDE