%
×
Makaze za šišanje ovaca Constanta 4

AKCIJA

 

Kupovinom artikla "Makaze za šišanje ovaca Constanta 4" koji je na akciji, dobijate mogućnost kupovine artikla Set noževa Wellington za 1 dinar

 

Blog
22.11.2021.

Intex Pure Spa

Uz kvalitetne Intex đakuzije možete uživati pod vedrim nebom, bez potrebe za instalacijom fiksnih đakuzi sistema. Omogućeno je brzo i jednostavno aktiviranje snažnih mlaznica za mehnuriće koji će okružiti čitavu unutrašnjost đakuzija i omogućiti Vam prijatnu masažu. Temperaturu vode možete podešavati u skladu sa Vašim potrebama, preko kontrolnog panela. Kako biste sačuvali deo toplote, nakon upotrebe prekrijte đakuzi.

Đakuzi poseduje filter pumpu koja će Vam, pored zagrevanja vode i pravljenja mehurića, omogućiti i konstantnu filtraciju vode putem odstranjivanja mehaničkih nečistoća.

Montaža đakuzija je veoma jednostavna i neće Vam oduzeti mnogo vremena. Nakon upotrebe đakuzija, možete ga jednostavno pokriti odgovarajućim prekrivačem koji usporava hlađenje vode i sprečava njeno prljanje. Prekrivač je izrađen od kvalitetnog troslojnog materijala i otporan je na uticaje iz spoljašnjeg okruženja.