Pretraži sajt

Trimeri za živu ogradu

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Tip motora
Tip elektromotora
Napon
Snaga motora
Zapremina motora
Priključna snaga
Kolekcije
Prikažite više
Cena
8 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Agm
Električni trimer za živu ogradu AGM AHT 450
6.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Villager trimeri za živu ogradu omogućavaju da Vaši žbunovi i žive ograde izgledaju kak...
Električni trimer za živu ogradu VHT 500
8.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Električni trimer za živu ogradu Villager VHT 715 P
11.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Villager trimeri za živu ogradu omogućavaju da Vašižbunovi i žive ograde izgledaju kako...
Motorni trimer za živu ogradu Villager VHPT 27 E
21.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Villager trimeri za živu ogradu omogućavaju da Vaši žbunovi i žive ograde izgledaju kak...
Električni trimer za živu ogradu VHT 710 P
11.499,00 RSD
Pročitajte

Trimeri za živu ogradu - Sjajan izbor i odlične cene

Trimeri za živu ogradu omogućavaju da žbunje i živa ograda uvek izgledaju uredno i sređeno bez preteranog utroška vašeg slobodnog vremena i energije. Idealni su baštenski alati za održavanje dvorišta, parka ili bilo koje površine gde se nalaze različite ukrasne i žbunaste biljke.

U Agromarket ponudi možete pronaći raznovrsne modele ovih mašina, među kojima su električni trimeri za živu ogradu i motorni trimeri za živu ogradu.

Kako odabrati savršen trimer za živu ogradu za vaše dvorište?

Kako biste se odlučili za savršeni trimer koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, važno je da pre konačnog odabira razmotrite nekoliko faktora koji vam mogu biti značajni pri korišćenju.

Trebalo bi odabrati trimer koji ima dovoljno snage da biste mogli brzo i jednostavno da orezujete živu ogradu koju imate. Veći motori i duže oštrice su idealni za velike površine, dok manji i lakši trimeri mogu biti savršeni za manje površine.

Takođe, oštrice trimera su važne za kvalitetno orezivanje - one koje su manje sklone trošenju su bolja opcija i duže će trajati. Ako vaš trimer ima i mogućnost zakretanja sečiva, to će vam omogućiti da orezujete živu ogradu pod različitim uglovima, što će vam omogućiti da dobijete željene oblike, te će nekome i ova stavka biti važna.

Ergonomski dizajn trimera je takođe važan faktor. Trimeri sa produženim rukohvatima omogućuju vam da lako i bez napora orezujete visoke i teško dostupne delove. Bezbednosne funkcije, kao što su zaštita od preopterećenja i sigurnosni prekidači, takođe su ključne za bezbednost pri radu.

Istražite šta vas sve čeka u našoj ponudi i poručite neki od kvalitetnih trimera za živu ogradu uz koji ćete imati savršeno urednu živu ogradu i žbunasto bilje.