Pretraži sajt

Areatori travnjaka

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Tip motora
Tip elektromotora
Napon
Snaga motora
Zapremina motora
Priključna snaga
Kolekcije
Prikažite više
Cena
2 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Villager areatori omogućuju lako i brzo sakupljanje travnog filca (naslaga ugaženog otk...
Električni prozračivač Villager VAS 1500 P
22.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Villager areatori omogućuju lako i brzo sakupljanje travnog filca (naslaga ugaženog otk...
Motorni prozračivač Villager VPS 290
66.999,00 RSD
Pročitajte

Zašto su areatori travnjaka važni za kvalitet trave i lepotu vašeg travnjaka?

Kada želite da vaš travnjak izgleda lepo, a trava zdravo, zeleno i jako, potrebno je da brinete o svim bitnim faktorima neophodnim da trava zadrži svežinu i da travnjak bude negovan i uredan čak i kada su napolju visoke temperature.

Jedna od najvažnijih stvari koju možete učiniti za svoj travnjak je da ga redovno aretirate. Areator travnjaka je alat koji se koristi za probijanje malih rupa u zemlji ispod travnjaka, što omogućava kiseoniku, vodi i hranljivim materijama da dopru do korena trave. Bez ovog procesa može se desiti da trava ne dobija dovoljno hrane i drugih bitnih sastojaka, što može dovesti do suve i žute trave i travnjaka.

Redovno aretiranje pomaže u održavanju korenja trave zdravog, što dovodi do lepšeg i bujnijeg travnjaka. Takođe, ovaj proces pomaže u uklanjanju slojeva mrtvih ostataka trave i drugih organskih materijala, što takođe može ometati rast.

Zato, uz areatore travnjaka među svojim alatom možete negovati travu tako da travnjak uvek bude onakav kakav želite.

Ipak, značajno je napomenuti da postoji pravilan način za aretiranje travnjaka - previše duboko bušenje može oštetiti korenje, a nedovoljno duboko bušenje neće imati željeni efekat. Zato je najbolje da se ovaj proces poveri profesionalcima koji imaju iskustva i znanje u oblasti održavanja travnjaka ili da se bar informišete kod stručnjaka kako i na koji način je najbolje sprovoditi ovaj proces, kako biste i rezultatima bili zadovoljni.


Areatori travnjaka iz Agromarket ponude su efikasne mašine koje omogućavaju redovnu brigu oko zdravlja vašeg travnjaka. Redovno aretiranje pomaže u održavanju korenja snažnim i zdravim, što doprinosi da trava bude lepša i bujnija.