%
×
Makaze za šišanje ovaca Constanta 4

AKCIJA

 

Kupovinom artikla "Makaze za šišanje ovaca Constanta 4" koji je na akciji, dobijate mogućnost kupovine artikla Set noževa Wellington za 1 dinar

 

Blog
19.11.2021.

Punjači i starteri za akumulatore

Za dopunu akumulatora, bez obzira da li je iz automobila ili nekog drugog vozila, neophodno je da imate adekvatan punjač. Punjači za akumulatore se razlikuju po snazi i brzini punjenja. Savremena ponuda punjača za akumulatore obuhvata veliki broj različitih modela sa mnogobrojnim funkcijama, kao što su opcija za sporo ili brzo punjenje, automatsko isključivanje i uređaji sa duplom funkcijom koji se mogu koristiti i kao punjač i kao starter.

Izbor punjača za akumulatore koji najviše odgovara Vašim potrebama bazira se na vrsti i kapacitetu samog akumulatora. Villager punjači za akumulatore su dizajnirani za punjenje akumulatora automobila koje u najkraćem mogućem roku obezbeđuju novom energijom. Ampermetar u punjačima se koristi za nadgledanje struje tokom punjenja.

Villager Jump starteri su pogodni za akumulatore u benzinskim i dizel motorima u automobilima i kombijima. Radna temperatura može se kretati u rasponu od -10°C do +50°C, što jump startere čini idealnim za rad u svim uslovima. Mala masa ovih uređaja će Vam dodatno olakšati obavljanje posla.