Pretraži sajt
%
×
PRAZNIK RADA I VASKRŠNJI PRAZNICI

Poštovani kupci,

Kompanija Agromarket u periodu od 01.05. do 07.05. neće vršiti distribuciju robe zbog praznika.

Poručena roba u tom periodu biće na isporuci od 07.05.

Hvala

 

Blog
13.12.2023.

Tigar obuća - sjajno rešenje za svaku priliku

Ukoliko ste u potrazi za praktičnom, udobnom i jednostavnom obućom koju možete lako da kombinujete u različitim prilikama, istražite modele koji će ispuniti sve navedene kriterijume. 

Osim što će se sa lakoćom uklopiti u vaš stil, Tigar obuća poznata je po svom izuzetnom kvalitetu i izdržljivosti, pa je često sinonim za obuću za rad. Međutim, ne dozvolite da vas ovo zavara - u njihovoj ponudi možete pronaći sjajne modele za svaku priliku.

Tigar radničke čizme - jednostavnost i zaštita u jednom

Čizme za rad su proizvod po kome je ovaj proizvođač obuće možda i najpoznatiji. I to ne bez razloga. Tigar čizme za rad napravljene su od posebnih, izdržljivih materijala koji donose potreban stepen zaštite, ali i udobnost koja je na samom vrhu prioriteta kada je radna obuća u pitanju.

Neklizajući đon, poseban unutrašnji sloj ili podesivi kaiševi za maksimalnu prilagođenost vašim potrebama, čine Tigar čizme za rad jednim od omiljenih izbora kada su poljoprivredni poslovi, radovi u dvorištu, na bašti ili pojedini industrijski poslovi u pitanju.

Pored udobnosti i zaštite, praktičnost i lakoća obuvanja čine ove čizme još lakšim za rukovanje, posebno kad su vam ruke pune alata. Jednostavno čišćenje takođe je jedan od imperativa kada je obuća za rad u pitanju, a Tigar je i o tome vodio računa.

Sve o Tigar radničkim čizmama možete pročitati ovde.

Čizme za lov i ribolov - Vremenske prilike vam neće pokvariti avanturu

Za sve ljubitelje lova, ribolova i sličnih avantura na otvorenom, suva i zaštićena stopala su veoma važna stavka pri svakom pohodu. Bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike, odgovarajući modeli Tigar čizama doneće potrebnu udobnost i zaštitu.

Tigar čizme za lov i ribolov posebno su prilagođene vremenskim uslovima u kojima planirate da ih koristite. Možete se odlučiti za letnje čizme koje su izrađene od laganih, a ipak izdržljivih materijala koji će vam pružiti potrebnu udobnost koja je neophodna za duže hodanje.

Čizme za zimske uslove, sa dodatnim slojevima zaštite od hladnoće, ali i povreda, savršen su izbor za zimske uslove, sneg ili led.

Dečije gumene čizme i modne čizme kao poseban deo Tigar ponude

Sjajni modeli, izrađeni na kvalitetan način i od materijala koji kombinuju izdržljivost i praktičnost, dostupni su u klasičnijim varijantama. 

Pored obuće za posebnu namenu, Tigar ima i odličan asortiman kvalitetne obuće kako za odrasle, tako i za decu. Zavisno od modne kombinacije ili vaših želja, možete odabrati duboke ili plitke čizme jednostavnog dizajna, u više boja koje će se uklopiti u vaš stil. 

Takođe su dostupni i dečiji modeli koji će svim roditeljima olakšati izbor. Kada su dečije gumene čizme u pitanju, važno je da budu udobne, od odabranih materijala i da pruže stopalu potrebnu zaštitu, a Tigar obuća ispunjava sve kriterijume.