Pretraži sajt
%
×
Makaze za šišanje ovaca Constanta 4

AKCIJA

 

Kupovinom artikla "Makaze za šišanje ovaca Constanta 4" koji je na akciji, dobijate mogućnost kupovine artikla Set noževa Wellington za 1 dinar

 

Blog
13.03.2024.

Vrste Villager Fuse baterija i punjača

Akumulatorski alati, poznati i kao bežični alati, sve više dobijaju na popularnosti kao profesionalni alati u različitim industrijskim granama poput građevinarstva, limarstva ili automehanike ali i kao hobi alati neophodni prilikom različitih radova, popravki i prepravki u kući, dvorištu, vrtu.

Efikasnost i brzina u radu ključni su elementi svakog dobro obavljenog posla a Villager Fuse aku alati predstavljaju pravog pomoćnika prilikom obavljanja istih.

Ono što se svakako izdvaja kao glavna odlika ove vrste vrtnog i baštenskog alata je njihova mobilnost. Villager Fuse aku alate možete da koristite bez bilo kakvog izvora električne energije u blizini. Zaboravite i na kablove i produžne kablove koji vam se stalno upliću oko prepreka i otežavaju posao. Kod aku alata ih jednostavno nema.

 

Vrste baterija i punjači za Villager FUSE aku alate

Jedna od glavnih prednosti Villager FUSE aku alata i aku setova je što vam je za sve ove alate potrebna samo jednu bateriju i jedan punjač (osim ako uređaj ne zahteva specifične konfiguracije). U zavisnosti od kapaciteta, dostupne su četiri vrste LI-ion baterija za rad Villager FUSE akumulatorskih alata.

U zavisnosti od kapaciteta mogu se razlikovati četiri vrste LI- ion baterija koje su zadužene za napajanje  Villager FUSE akmulatorskih alata:

  • FUSE baterija 18 V / 1.5 Ah,

  • FUSE baterija 18 V / 2 Ah,

  • FUSE baterija 18 V / 3 Ah i

  • FUSE baterija 18 V / 4 Ah.

Uz to, u ponudi su i različite vrste punjača različitih snaga i napona (230 V) koji omogućavaju brzo i efikasno punjenje baterija. Zaštita od prekomernog punjenja, pražnjenja, zagrevanja, oscilacija napona i kratkih spojeva osigurava dug i pouzdan radni vek baterija.

Punjači kojima se napajaju baterije Villager FUSE aku alata razvrstani su u četiri kategorije:

  • FUSE punjač 1.65 A i snage 40 W. Ova vrste punjača može da puni sve četiri vrste baterije i to: baterija od 1.5 Ah biće puna za 60 minuta, 2 Ah za 90 minuta, 3 Ah za 120 minuta i 4 Ah za 150 minuta.
  • FUSE punjač 2. 4 A i snage 70 W. Ova vrsta punjača može da puni sve četiri vrste baterije i to: baterija od 1.5 Ah biće puna za 35 minuta, 2 Ah za 45 minuta, 3 Ah za 70 minuta i 4 Ah za 90 minuta.
  • FUSE brzi punjač 4 A i snage 105 W. Ova vrsta punjača može da puni sve četiri vrste baterije i to: baterija od 1.5 Ah biće puna za 22 minuta, 2 Ah za 30 minuta, 3 Ah za 45 minuta i 4 Ah za 60 minuta.
  • FUSE - Two bay brzi punjač 2x3.5 i snage 200 W.  Ova vrsta punjača može da puni sve četiri vrste baterije i to: baterija od 1.5 Ah biće puna za 25 minuta, 2 Ah za 35 minuta, 3 Ah za 50 minuta i 4 Ah za 70 minuta.