Pretraži sajt
Blog
28.06.2024.

Upoznajte Villager ZEN

Radovi na održavanju vašeg dvorišta, bašte ili drugog prostora na otvorenom ne moraju biti naporni ni dugotrajni, pod uslovom da se opredelite za odgovarajuće alate koji će vam višestruko olakšati posao.

U nastavku pročitajte koji ZEN alati mogu doprineti da vaše dvorište zablista, uz minimalne napore.

Trimeri i kosilice za savršen travnjak


Travnjak je nesumnjivo jedan od delova vašeg dvorišta čiji izgled značajno utiče na celokupan utisak vašeg prostora. Uredan i održavan travnjak može zaista napraviti razliku i učiniti vaše dvorište ili vrt idealnim prostorom za uživanje.

Zavisno od površine, vrste trave, konfiguracije terena i ostalih karakteristika, možete odabrati trimer ili kosačicu koji će vam obezbediti lakše održavanje dvorišta i više vremena za uživanje.

Učinite košenje trave jednostavnijim poslom koji vam neće oduzeti mnogo vremena i energije. ZEN kosilice odlikuje snaga, lakoća upravljanja i prilagodljivost koja će savršeno odgovoriti na vaše potrebe.

ZEN akulumatorske kosačice dolaze sa različitim karakteristikama, pa možete odabrati model koji vama najviše odgovara. Podešavanje nekoliko nivoa visine sečenja, prilagođavanje brzine i različiti kapaciteti korpe za skupljanje trave olakšaće vam potragu za modelom koji će biti najbolje rešenje za vas.

Podešavanje visine ručki za udobniji rad, veliki kapacitet korpe, vertikalno skladištenje, jednostavno sklapanje, kao i više funkcija koje pojedini modeli mogu obavljati, kao što su malčanje i izbacivanje trave sa više strana, čine ZEN kosačice sjajnim izborom za različite vrste travnjaka i kategorije korisnika.

Savršeno prilagodljivi, lagani i odlični za teško dostupna mesta i precizno trimovanje trave, ZEN trimeri za travu će bez sumnje za kratko vreme postati jedni od vaših omiljenih uređaja kada je uređivanje bašte u pitanju.

Duvač lišća za lako čišćenje površina

Sa lakoćom i brzo uklonite lišće i ostale nepoželjne materije sa svog travnjaka pomoću praktičnog i efikasnog duvača lišća.

Bilo da ste profesionalac u uređenju pejzaža ili vlasnik kuće koji želi da održava uredan spoljni prostor, ZEN duvač Villager BL 5040 je idealan alat. Kombinuje snagu, svestranost i lakoću upotrebe u kompaktnom i efikasnom paketu, čineći ga neophodnim dodatkom vašem arsenalu za održavanje bašte.

Duvač poseduje dve brzine: nisko podešavanje brzine propulzira vazduh na 40m/s sa zapreminom od 11.8M3/min, idealno za nežno čišćenje lišća i otpada, dok visoko podešavanje brzine povećava brzinu vazduha na 50m/s i zapreminu na 14M3/min, dovoljno snažno za zahtevnije zadatke. Ova svestranost čini ga pogodnim za različite primene, od čišćenja staza do uredjenja baštenskih prostora.

 

ZEN testere

Dizajnirane tako da omoguće maksimalnu efikasnost, uz udobnost korisnika, prilagodljivu brzinu i izdržljivu bateriju, ove testere su savršeno snažne, precizne i lake za upotrebu.

Model Villager Zen CS 3540 može izvršiti do 120 rezova na drvetu 10x10cm sa jednim punjenjem baterije od 4Ah, demonstrirajući izuzetnu efikasnost. Nivo buke je ograničen na 106dB. Dodatno, lagani dizajn testere od samo 2.3kg smanjuje umor korisnika i poboljšava rad, čineći je pogodnom za produženu upotrebu.

Bilo da se radi o obaranju stabala, orezivanju grana ili sečenju ogreva, ZEN Villager CS 3540 je spremna da zadovolji zahteve bilo kog zadatka sečenja s izvrsnošću.

Sa fokusom na iskustvo korisnika, ZEN testera CS 3040 je dizajnirana za efikasnost i udobnost. Radi sa nivoom buke od samo 106dB, što je impresivno nisko za tako moćan alat, smanjujući zagađenje bukom i umor korisnika. Lagani dizajn testere, težine samo 1.9kg, čini je izuzetno lakom za rukovanje, obezbeđujući udobnost i smanjujući napor tokom produžene upotrebe.


Ova lančana testera je idealna za vlasnike kuća i profesionalce koji trebaju pouzdanu, lako upotrebljivu testeru za orezivanje stabala, lake zadatke sečenja ili opšte radove u dvorištu.