%
×
Makaze za šišanje ovaca Constanta 4

AKCIJA

 

Kupovinom artikla "Makaze za šišanje ovaca Constanta 4" koji je na akciji, dobijate mogućnost kupovine artikla Set noževa Wellington za 1 dinar

 

Blog
12.01.2022.

MODULA- Automatizovano vertikalno skladište

Mi brinemo o procesima nakon prodaje novog uređaja: naši saradnici daju tehničku podršku svim našim partnerima, staraju se o proizvodu, o kupcu, kao i o snabdevanju mreže partnera delovima, dodatnom i pratećom opremom.

Sa preko sto servisnih stanica, nekoliko desetina hiljada raspoloživih delova, Villager ojačava poziciju u domenu post prodajnih usluga. Uvođenjem automatskog skladišta, brzina i preciznost isporučenih komponenti sada je na najvišem nivou. Operateri ne moraju da se kreću u okvirima skladišta prilikom preuzimanja robe, već se proizvodi dopremaju direktno.

Automatizovano vertikalno skladište poboljšava naše logističke procese, omogućava držanje inventara pod kontrolom i doprinosi olakšanom upravljanju skladištem.

Automatizovani sistemi preuzimanja pojednostavljuju sve operacije u skladištu, povećavaju produktivnost i ergonomiju. Omogućavaju uštedu prostora, skraćenje vremena i garantuju sigunost i efikasnost za svoje osoblje.

Iskorišćenje prostora unutar sistema je gotovo 100%, kao i procenat eliminisanja mogućnosti za potencijalne greške. Brzina prilikom odvajanja delova je izuzetno velika, kao i preciznost prilikom skladištenja.

Koristeći jednostavne i intuitivne alate, svaki operater može lako da identifikuje proizvode koje treba uskladištiti ili preuzeti, što direktno uzrokuje drastično smanjenje grešaka i uštedu vremena. Automatizovano vertikalno skladište odlikuje visok stepen efikasnosti za prijem i isporuku delova, kao i brža manipulacija u okviru i van samog magacina.