Pretraži sajt
%
×
PRAZNIK RADA I VASKRŠNJI PRAZNICI

Poštovani kupci,

Kompanija Agromarket u periodu od 01.05. do 07.05. neće vršiti distribuciju robe zbog praznika.

Poručena roba u tom periodu biće na isporuci od 07.05.

Hvala

 

Blog

21.
Jan
2022
Blog
Kvalitetan građevinski alat i oprema omogućiće Vam efikasnije i jednostavnije obavljanje radova.
12.
Jan
2022
Blog
Šta se dešava nakon što kupite nov uređaj?
23.
Dec
2021
Blog
Glavna prednost korišćenja kompresora je lakše snabdevanje energijom, smanjena potrošnja energenata, kao i brže obavljanje radova.
17.
Dec
2021
Blog
Agromarket aplikacija dizajnirana je tako da zadovolji zahteve svojih postojećih i budućih korisnika tako što pruža informacije o proizvodima i dostupnosti zaliha, omogućava brz unos porudžbina, kreiranje liste želja, dobijanje obaveštenja o novim pogodnostima.
14.
Dec
2021
Blog
Bušač zemlje je obavezna mašina za svakog poljoprivrednika. Sa ovim uređajem ćete na brz i lak način izbušiti rupe u zemlji za bilo koju potrebu.
10.
Dec
2021
Blog
Osnovni cilj orezivanja voćaka je dobijanje kvalitetnog rod voća, odnosno postizanje pravilnog odnosa između vegetativnih i rodnih (generativnih) pupoljaka, kako bi se uspostavila ravnoteža između rasta i rodnosti.
07.
Dec
2021
Blog
Agregati za struju su generatori namenjeni proizvodnji struje i napajanju u uslovima kada električna energija nije dostupna
23.
Nov
2021
Blog
Uz efikasne duvače za lišće iz Agromarket ponude, zamor pri radu i dug period čišćenja lišća više neće predstavljati problem.
19.
Nov
2021
Blog
Oregon- univerzalni potrošni materijal za profesionalce
19.
Nov
2021
Blog
Villager čistače snega pokreću moćni 4-taktni motori koji pružaju maksimalne performanse potrebne za rad u teškim zimskim uslovima.
19.
Nov
2021
Blog
Punjači za akumulatore iz Agromarket dizajnirani su za punjenje akumulatora automobila koje u najkraćem mogućem roku obezbeđuju novom energijom. Ampermetar u punjačima se koristi za nadgledanje struje tokom punjenja.
17.
Nov
2021
Blog
Usisivači za pepeo su praktični i efikasni uređaji koji predstavljaju idealno rešenje za brzo i jednostavno usisavanje pepela od drveta, uglja ili peleta sa različitih površina. Mogu Vam pomoći da se u nekoliko koraka oslobodite pepela, čestica i prašine sa poda, tepiha i drugih površina. Usisivače za pepeo iz Agromarket ponude odlikuje visokokvalitetan elektro-motor, kao i dizajn koji će omogućiti korišćenje u zatvorenom prostoru, kao i na otvorenom prostoru. Proizvedeni su tako da mogu da sakupljaju i vlažni i suvi otpad.