Pretraži sajt
%
×
Makaze za šišanje ovaca Constanta 4

AKCIJA

 

Kupovinom artikla "Makaze za šišanje ovaca Constanta 4" koji je na akciji, dobijate mogućnost kupovine artikla Set noževa Wellington za 1 dinar

 

Blog
23.03.2024.

Top 5 Villager traktorskih kosilica

Kada je u pitanju održavanje velikih travnatih površina, traktorske kosačice su nezamenjivi saveznici. Ove moćne mašine kombinuju snagu, efikasnost i udobnost kako bi olakšale proces košenja.

Villager nudi širok asortiman traktorskih kosačica koje u zavisnosti od svojih karakteristika mogu zadovoljiti različite potrebe korisnika.

Međutim, s obzirom na raznoliku ponudu na tržištu, odabir prave traktorske kosačice može biti izazovan. Evo pregleda top 5 Villager traktorskih kosačica koje se ističu po svojim karakteristikama i performansama.

Villager Capricorn 38

Villager Capricorn 38 je akumulatorska rajder kosačica namenjena za održavanje travnjaka površine do 6000 m². Zahvaljujući zavidnim off-road performansama, kao i niskoj emisiji buke i vibracija, ove kosačice su odlične za korišćenje na terenima u blizini stambenih objekata. Čvrste i robusne konstrukcije, ove kosačice su lake za upotrebu i održavanje.

Zamislite samo, možete pokositi do 6000 m² vaše zelene oaze bez potrebe za dopunom!

Pokreće je snažan indukcijski elektromotor, koji u kombinaciji sa robustnom baterijom od 75 Ah, obećava efikasnost i dugotrajnost.

Njena 48 V baterija nije obična baterija, već lead-acid čudo koje osigurava stabilno napajanje za čak 1200 W priključne snage. Sa širinom košenja od skoro metar (980 mm), i mogućnošću prilagođavanja visine košenja od 30 do 100 mm, Capricorn 38 pruža preciznost i fleksibilnost na svakom terenu. 

Ne brinite o brzinama i promeni ritma, jer sa manuelnom transmisijom, vi ste gospodar brzine i efikasnosti. Pređite 12.8 km/h i uživajte u snazi koja se lako kontroliše. Plus, s točkovima veličine 15"/16", ova kosačica klizi kroz travu sa lakoćom, ne ostavljajući tragove, samo savršeno pokošenu travu. 

Zašto birati Villager Capricorn 38? Zato što je to ekološki izbor koji vam štedi vreme i novac. Bez izduvnih gasova, manje buke, i bez neprestanog dolivanja goriva.

Capricorn nije samo alat, on je investicija u budućnost vaše zelene oaze.

Od dodatne opreme Capricorn 38 poseduje:

  • Merač radnih sati,

  • Visoko sedište,

  • Spojku za pranje kućišta,

  • Branik.

Villager VTR 650 rider kosačica

Villager rajder kosačice su dizajnirane za rad na travnjacima veličine do 4000 m2. Opremljene Loncin benzinskim motorima ove kosačie biće Vam od velike pomoći u domaćinstvu.

Od dodatnih funkcija poseduje mogućnost sakupljanja pokošene trave prilikom samog košenja gde je zapremina sakupljača 150 l.

Poseduje mogućnost kretanja napred u četiri brzine i u rikverc u jednoj brzini.

Villager VT 1025 HD twin traktor kosačica

Villager VT 1025 HD traktor kosilica dolazi sa snagom motora od 13,9 kW, sa uljanom pumpom. Poseduje dvostruko sečivo od 980 mm. Može da se kreće i napred i nazat u jednoj brzini.

Namenjena je za košenje većih površina do 6000 m2. Od funkcija poseduje mogućnost košenja, malčiranja i sakupljanja pokošene trave.

Villager CrossMow 700 traktor kosilica

Navedeni model traktorske kosilice, s obzirom na zavidnu površinu košenja, pravi je izbor za velika imanja. Sa obzirom na to da može da pokosi površinu i do 10 000 m2 , često se koristi i u komercijalne svrhe.

Poseduje Loncin motor snage 16.4 kW i zapremine 708 cm3. Sa prečnikom prednjih točkova od 400 mm i zadnjih točkova od 500 mm, ova traktor kosilica je veoma okretna. Brzina košenja joj se kreće do 9 km/h te se može koristiti i za prevoz manjih do srednjih tereta.

Osim funkcije košenja, ova traktor kosilica moše i da malčira. Malčiranje je proces sitnjenja trave i vraćanja njenih hranjivih sastojaka u zemlju. Malčer kao dodatak za traktor kosilicu može biti koristan za održavanje zdravlja travnjaka, jer doprinosi boljem i kvalitetnijem zemljištu, kao i manjem korovu.

Villager VT 848 traktor kosačica

Za košenje i sređivanje travnatih površina do 5000 m2 , navedeni model je pravi izbor. Poseduje Loncin ST 450 motor zapremine 432 cm3 i snage 10,6 kW.

Širina košenja ove traktor kosilice je 840 mm sa instaliranim dvostrukim sečivom koje veoma efikasno kosi i određene drvenaste biljke.

Sa prečnikom prednjih točkova od 380 mm i prečnikom zadnjih točkova od 457 mm, ova traktorska kosilica veoma lako savladava i zahtevnije terene.

Pored košenja, ova kosilica je specijalizovana i za sakupljanje pokošene trave, kao i za malčiranje.

Ako još uvek niste nabavili svoj model traktor kosilice pročitajte kako da uživate u košenju uz najbolje traktorske kosilice.